XAcTO zoekt samen met u naar de ideale oplossing voor uw ontwerp, zodat aan het einde van de rit iedere partij in het bouwproces tevreden zal zijn. Bel Xavier vandaag nog met de vragen voor de verdere analyse en uitwerking van uw project.

LAAT UW WENSEN VERVULLEN

XAcTO: studiebureau met ruime ervaring

De haalbaarheid van elk bouwkundig project is essentieel. Op zoek naar een ervaren blik die de technische mogelijkheden voor uw ontwerp bestudeert? Studiebureau XAcTO brengt raad.

Uitstekende knowhow

De essentie van het ideale studiebureau? Overleg en een uitstekende kennis van de hedendaagse normen en voorschriften. Maak kennis met Xavier Tirmarche van het bedrijf XAcTO. Als burgerlijk ingenieur met meer dan 25 jaar ervaring is Xavier uw specialist.

Stabiliteitsstudie en studie speciale technieken

Zoekt u iemand voor de opmaak van een stabiliteitsstudie, of een studie speciale technieken voor uw project? dan bent u hier aan het juiste adres. U krijgt een nauwkeurige berekening en advies voor uw sanitaire, verwarmings-, elektriciteits-, verlichtings-, brandbeveiligings-, lift-, en andere technische installaties … Kortom: uw project krijgt hier bij ons de grootste zorg.

Goed gekozen

Kies een studiebureau waarop u volledig vertrouwt. Xavier Tirmarche is:

  • Altijd beschikbaar

  • prijsbewust

  • voldoende ervaren